10

Ráérünk, ráérünk

Posted in ,
Borzalmasak ezek az írók.
Oké, ne rinyáljak, örüljek, hogy végre írás van, de basszus, én fincsi kis homoerotikus kalanddal (tehát dugás orrba szájba) akartam nektek kedveskedni, erre megírjuk az őstörténetet is...


Adam, tudod mi a legfőbb dolog, ami miatt Moran sokkal de sokkal jobb ebben a sztoriban, mint te?
Ne kímélj…
Hogy miatta elkezdtem foglalkozni a világoddal! Te megállás nélkül hazudsz össze-vissza, és semmi értelmeset nem lehet összetákolni belőle, de az ő szemével láthatom azt, hogy milyen is a helyzet valójában! És erre már lehet építkezni. Ő eredetileg kívülálló, szóval kvázi objektíven látja a dolgokat. Lehet, hogy valójában ugyan olyan kis seggfej, mint te vagy, de róla legalább pornón kívül mást is lehet írni.
Mi bajod lett hirtelen a pornóval?
Az, hogy sokkal többre vagyok képes annál. Lehet, hogy te nem, de én igen. 
Oké, és akkor hány év múlva lesz kész a sztori?
Te siettetsz engem? Majd kész lesz, ha jó lesz. Addig szórakoztasd mással az olvasóidat, ezt a sztorit nem csak ilyen MVR-szintű hülyeségre akarom.
Ez jó lesz. Vagy legalább közelíteni fog a jóhoz. Olyat akarok írni, amit én elolvasnék, ha más írná, érted. Moran van olyan erős, mint te!
Ezt mondd a hullájának.
Nekem nem tűnik halottnak. 
Nekem nem tűnik olyannak, mint akit érdekel a sztori.
Mert egy karakter! Tökéletes hozzáállás, hogy pont leszarja a dolgot. Előző életének gondolja, na meg hogy most van a purgatóriumban. Tök mindegy. Az a lényeg, hogy legalább olyan jól tudjak írni róla, mint rólad. 
Most komolyan, erre látsz esélyt?
Oké te hat éve viszonylag aktívan velem vagy, Morant meg alig több mint egy hónapja ismerem, de ha fejlődni akarok, akkor nem élhetek örökre csak veled! Neked meg akarnod kell, hogy fejlődjek, különben te is itt fogsz tespedni az egész öröklétben. Feltéve, ha te magad nem teszel ez ellen valamit. Szóval én megírom ezt a sztorit, jól, telik amennyi időbe telik, itt a nyár, van időm. Sajnos nem elég, hogy egy hónap alatt végignéztem mit műveltetek a sráccal, nekem azt értékelhető formában kell átadnom. Tudod, ahogy az írók csinálják. És nem fogom hagyni, hogy egy mondatban ledaráld, hogy mit csináltál a sráccal! 
Megdugtam. 
Na látod, pont ez az! Neked ennyi az egész, pedig ennél sokkal, de sokkal mélyebb dolgok is vannak! Például a rohadt világod.
Egyszer írhatnál ide is arról, hogy mennyire imádsz, és igazából nélkülem nem lennél képes még csak megpróbálni sem egy fantasy sztorit összehozni. 
Ha ez kell a lelkivilágodnak, akkor tessék: 
Imádom Adamet, imádom, imádom, imádom, ő az, aki az erőt adja ahhoz, hogy leírjam azt a sok-sok baromságot ami a fejemben van, aztán megpróbáljam őket kevésbé nagy baromsággá átgyúrni. Adam nélkül még tehetetlenebbül nyűglődnék, mint amúgy, ami azért nem lenne kis szó. Szóval Adam az én szívem csücske örökkön örökké, és akármennyire is megszerethetem Mortot, nem fogja tudni kitúrni Adamet. Egyelőre... Na örülsz, lett írva a blogodba. Nekem meg már kiég az agyam a sok gépezéstől. De legalább összességében haladtam ma valamit az írással. Szóval kis pihi, aztán folytatom. Te meg kezdjél magaddal valamit. És nem, nem a gép előtt. 

10 megjegyzés:

  1. Ó igen,igen,igeeeeen!!! Erre volt nekem szükségem eme szép nyári este!:D Már annyira hiányzott,és most felüdülés a pici lelkemnek!:D Még több ilyet! Még több ilyet! (plusz egy kis infó arról,h ki az a Mort......csak nem abból a könyvből amit olvastatok? vagy ő másik?)o.o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy még mindig igazán lelkes olvasó vagy, és élvezed ezt a sok baromságot, amit összehordok ezzel a nőszeméllyel. XD

      Neem, Mort nem a Halál kisinasa, bár az is egy tök jó könyv, és imádom Terry Pratchett-et, de ő egy másik Mort. Kevésbé szerencsétlen, és jóval nagyobb seggfej. Viszont egészen megkedveltem.

      Törlés
  2. Imádom, ahogyan egymást nyúzzátok. :D Amúgy meg:
    " Mi bajod lett hirtelen a pornóval?
    Az, hogy sokkal többre vagyok képes annál."
    Ez teljesen igaz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Továbbra sem értek egyet pornó-ügyben. ;)
      Viszont jó téged is látni errefelé. :D

      Törlés
  3. Valahogy nem csodálkozom.:D Az is maradok,mindig izgatottan várom a következőt,és szinte könnyesre röhögöm magam.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint ilyen lelkes olvasóm, egész biztosan jár neked egy tiszteletpéldány amint megjelenik a könyvem. Könyvünk. Vagy most végül nem tudom Lia mit is művel... xD A lényeg az, hogy csak győzd kivárni. ;D

      Törlés
  4. Tényleg?*-* *o* Eddig is vártam nagyon,de így még inkább,és amint meg tudom,h megjelenik,az elsők között veszem meg!^-^ Csak az még ebben az életemben legyen.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számon fogom tartani azokat, akik velem együtt "szenvedik" végig a hírnevemhez vezető utat. ;D
      Én olyan 5 éven belül reménykedem. xD

      Törlés
  5. Végre! :D Izgatottan várom a folytatást! Tetszik ez a párbeszédes forma. Remélem, hogy az 'új' barátod is csatlakozik majd hozzátok ilyen módon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik, szerintem Moran is beleveti magát szép lassan az itteni életbe. Elég sok időt töltök vele mostanság, dehát ilyen a szerelem. xD

      Törlés

Wattpad