Útmutató az útvesztőbe - regények, novellák, fanfiction-ök sorrendbe szedve

Megpróbálom többé-kevésbé értelmesen összeszedni, hogy hogyan is épülnek egymásra a blogon található történetek.

(A történetek 18 éven felülieknek ajánlottak, ennek tudtában tessék kattintani! Én szóltam!Témájukat tekintve erős jóindulattal háromféle kategóriába sorolhatók a blogra felkerült sztorik:

1. Történetek Caligóból, melyek Adam világából származnak, az eddig ide feltöltöttek Adamről és Ravenről szólnak. Ezek túlnyomó részt a folytatásos történetek és a novellák közt találhatók.

A folytatásos történetekben zajló események időbeli sorrendje:
My Vampire Romance - Adam és Raven megismerkedése.

Fejezetek a halálba vezető útról -  Adam és Raven kapcsolata az MVR sztori után. Befejezetlen.

Raven, vár minket egy új világ! - Ekkor már Adam tisztában van a párhuzamos univerzumok létezésével, és megpróbálja Ravent is átcsábítgatni. (Ez sok-sok évvel az MVR után zajlik.)

Lia és a vámpírok - Raven elkezdte mesélni a vámpírként töltött első napjait, majd kiderül, meddig folytatja... 
Ezek mind a múltban (Adam és Raven múltjában) történt eseményeket dolgozzák fel.

Unaloműző az öröklétben - Adam Ravent megunva úgy dönt, hogy inkább felszed egy "helyes kis srácot" egy árvaházból.

Démonterápia - Adam öt év után úgy érezte, hogy nem bírja tovább a rá nehezedő nyomást (haha), úgyhogy idejét látta szakemberhez fordulni.

*

2. A Random Story elnevezést kapták azok az írások, melyeknek lényege, hogy szimpla blogbejegyzések, az aktuális napi történéseket feldolgozó irományok, annyi különbséggel, hogy általában az Adam-Lia-Raven triász civakodásai, eszmefuttatásai, egymás idegeinek felőrlését jegyzi le, az esetek többségében Lia.

Tehát ha úgy tetszik, ezek azok az események, amik Adammel és Ravennel a saját történetükön kívül, a mi világunkból tekintett jelenben történnek.

*

3. Fanfiction-ök, Lia és Adam világától független történetek. Legalábbis ELVILEG független (szóval egyáltalán nem...), mert Adam hajlamos belepofázni olyan dolgokba, amihez semmi köze.

Eddigi fandomok:
  • Good Omens
  • BBC Sherlock
  • True Blood